• امروز : شنبه - ۱۳ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Saturday - 3 June - 2023
8

اخبار اقتصاد

  • کد خبر : 4656
  • 07 جولای 2019 - 8:35

رئیس‌کل بانک مرکزی راهی واشنگتن شد

فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی به منظور دیدار و گفت و گو با مقامات صندوق بین‌المللی پول تهران را به مقصد واشنگتن ترک کرد.

محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی را در این سفر دکتر کریمی معاون امور بین‌الملل این بانک همراهی می‌کند. جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون عضو هیئت مدیره صندوق بین‌المللی پول است. صندوق بین‌المللی پول اخیرا با انتشار گزارشی در پایگاه داده‌های آماری خود با اشاره به افزایش 141 میلیارد دلاری تولید ناخالص داخلی جمهوری اسلامی ایران در سال 2022، اقتصاد ایران را در این سال به عنوان بیست و دومین اقتصاد بزرگ دنیا معرفی کرد. محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور نیز در پنجاه‌ و یکمین اجلاس اتحادیه پایاپای آسیایی با اشاره به این آمار منتشر شده در صندوق بین‌المللی پول گفت: ایران در سال 2022 از نظر شاخص برابری قدرت خرید 1600 میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی داشته است.

افزایش وام بازنشستگان تأمین اجتماعی به ۲۰میلیون تومان

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی از افزایش مبلغ وام بازنشستگان تأمین اجتماعی به ۲۰میلیون تومان در سال جاری خبر داد و گفت: از خردادماه ثبت‌نام از بازنشستگان توسط کانون‌های بازنشستگی برای دریافت وام آغاز خواهد شد. افزایش وام بازنشستگان تأمین اجتماعی به 20 میلیون تومان/ پرداخت از خردادماه امسال معاون فرهنگی و اجتماعی [...]

وام بازنشستگان تأمین اجتماعی به ۲۰میلیون تومان

نماینده مجلس: گردش مالی کاسبان فیلترینگ سالانه بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس مدعی شد درآمد و گردش مالی کاسبان فیلترینگ در سال بیش از 50 هزار میلیارد تومان است. آصفری درحالی‌که فضای مجازی در کشور را رها می‌داند، معتقد است با فیلتر‌کردن پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی نیز مسائل حل نمی‌شود. به گزارش دانشجو، وی گفت: فضای مجازی در کشور [...]

گردش مالی کاسبان فیلترینگ

وعده جدید رییس کل بانک مرکزی: نرخ تورم کاهشی می‌شود

با برنامه‌ریزی منظمی که وجود دارد قطعا تورم در سال جاری به سطوح پایین تری هدایت می شود و رونق در بخش‌های تولیدی هم محقق خواهد شد.

وعده جدید رییس کل بانک مرکزی: نرخ تورم کاهشی می‌شود

زمزمه‌های خطرناک عضو مجمع تشخیص درباره افزایش قیمت بنزین

به عقیده یکی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، قیمت سوخت آنقدر ارزان است که مصرف‌کننده را برای پرداخت اضافه بهای محصول باکیفیت‌تر، انگیزه‌ای ندارد.

زمزمه‌های خطرناک عضو مجمع تشخیص درباره افزایش قیمت بنزین

زلزله چند ده ریشتری در بازار خودرو

بر اساس اظهارات معاون خودرویی وزارت صمت، باید منتظر زلزله چند ده ریشتری ریشتری در بازار خودرو و قیمت‌های کارخانه‌ای خودرو باشیم.

زلزله چند ده ریشتری در بازار خودرو

بحران بانکی آمریکا انتقال بیش‌از ۲۸۶ میلیارد دلار به صندوق‌های بازار پول

بحران بانکی آمریکا به دلیل ترس از فروپاشی سیستم بانک‌داری بیش‌از ۲۸۶ میلیارد دلار به صندوق‌های سرمایه‌گذاری بازار پول تزریق کرده‌اند.

بحران بانکی

دستورالعمل وام فرزندآوری سال ۱۴۰۲

بانک مرکزی در بخشنامه‌ای دستورالعمل تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری، مطابق با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در بودجه سال ۱۴۰۲ را برای اجرا به شبکه بانکی ابلاغ کرد.

دولت هرچه زودتر قانون کالابرگ را اجرا کند

برای اینکه مردم کاهش نرخ تورم را در عمل احساس کرده و تورم حداقل در تامین برخی از کالاهای اساسی برای مردم حذف شود، مجلس اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی را در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ پیش بینی کرد.

دولت هرچه زودتر قانون کالابرگ را اجرا کند
لینک کوتاه : https://dekhalat.com/?p=4656

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.