• امروز : شنبه - ۲۵ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : 6 - جماد أول - 1448
  • برابر با : Saturday - 17 October - 2026
♥9

طلا در کانال ۱۹ میلیون تومان ماند / نیم‌سکه دوباره زیر ۱۰۰ میلیون تومان

  • کد خبر : 60671
  • 10 می 2026 - 15:46

قیمت طلا و سکه در بازار داخلی امروز یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ همچنان پایین‌تر از سقف‌های ثبت‌شده در هفته گذشته قرار دارد و بازار در فاز اصلاح و نوسان محدود حرکت می‌کند.

طلا در کانال ۱۹ میلیون تومان ماند / نیم‌سکه دوباره زیر ۱۰۰ میلیون تومان

بر اساس نرخ‌های اعلامی اتحادیه طلا و جواهر استان تهران، هر گرم طلای ۱۸ عیار امروز به ۱۹ میلیون و ۲۴۱ هزار تومان رسید. این در حالی است که طلا در هفته گذشته وارد کانال ۲۰ میلیون تومان شده بود اما فعلاً نتوانسته دوباره به آن محدوده بازگردد و در کانال ۱۹ میلیون تومان تثبیت شده است.

در بازار سکه نیز سکه طرح جدید با قیمت ۱۹۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

نیم‌سکه با عقب‌نشینی به ۹۹ میلیون تومان دوباره به زیر مرز ۱۰۰ میلیون تومان بازگشته است. همچنین ربع‌سکه ۵۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۲۸ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده‌اند.

مقایسه قیمت‌ها با روز گذشته نشان می‌دهد روند اصلاحی بازار همچنان ادامه دارد. روز گذشته هر گرم طلای ۱۸ عیار ۱۹ میلیون و ۴۲۶ هزار تومان و سکه طرح جدید نیز حدود ۱۹۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله می‌شد.

لینک کوتاه : https://dekhalat.com/?p=60671

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.