• امروز : جمعه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۰
  • برابر با : 28 - ربيع ثاني - 1443
  • برابر با : Friday - 3 December - 2021
6

چنانچه این ویژگی را غیرفعال نکنید گوگل همچنان شما را ردیابی خواهد کرد

  • کد خبر : 39116
  • 14 نوامبر 2021 - 13:16
چنانچه این ویژگی را غیرفعال نکنید گوگل همچنان شما را ردیابی خواهد کرد

ممکن است حفظ حریم خصوصی برای شما بسیار مهم باشد و دوست نداشته باشید موقعیت مکانی شما از طریق گوگل ردیابی شود. یک ویژگی وجود دارد و چنانچه این ویژگی را غیرفعال نکنید گوگل همچنان شما را ردیابی خواهد کرد،‌ برای غیرفعال کردن این ویژگی با ما همراه باشید.

گوگل مدعی است که اطلاعات موقعیت مکانی کاربران کمک خواهد کرد تا خدمات بهتری ارائه دهد.

چنانچه این ویژگی را غیرفعال نکنید گوگل همچنان شما را ردیابی خواهد کرد

ویژگی Location History به صورت پیش فرض غیرفعال است و کاربران می‌توانند آن را فعال کنند. با وجود این موقع استفاده از گوگل مپ، امکان فعال شدن این گزینه به صورت تصادفی وجود دارد.

چنانچه به ‌سایت myactivity.google.com مراجعه کنید و تمام سوابق موقعیت مکانی خودتان را پاک کنید، تنها داده‌های جدید پاک می‌شوند و اطلاعاتی که گوگل قبلا از موقعیت مکانی شما ذخیره کرده، حذف نمی شوند.

این اطلاعات را می‌توان در تاریخچه موقعیت مکانی حذف کرد. برای انجام دادن این کار باید به سایت myactivity.google.com بروید و در قسمت Location History اطلاعات خود را حذف کنید.

سرویس های موبایل گوگل

اطلاعات موقعیت مکانی حتی در عکس‌های کاربران  هم ذخیره می‌شود و هنگام بازدید از سایت‌ها، گوگل مپ و برنامه‌ها این اطلاعات جمع‌آوری می‌شود.

 برای جلوگیری از این اتفاق باید رهیابی فعالیت مرورگر و برنامه‌های خود را متوقف کنید. به سایت myactivity.google.com بروید و در بخش «Web & App Activity» روی فلش مربوطه ضربه بزنید. سپس به بخش Activity controls می‌روید. دکمه «Web & App Activity» را خاموش کنید و یک پنجره اخطار ظاهر می‌شود که توضیح می‌دهد چه اتفاقی رخ خواهد داد.

با این کار تجربه‌های شخصی سازی شده در سرویس‌های گوگل محدود می‌شود.

مدیریت سابقه موقعیت مکانی

سابقه موقعیت مکانی یک تنظیم در سطح حساب گوگل است که مکان‌هایی را که با هر دستگاه تلفن همراهی می‌روید ذخیره می‌کند.

وقتی سابقه موقعیت مکانی را روشن می‌کنید، تعدادی از مزایا را در محصولات و خدمات گوگل می بیتید، از جمله نقشه‌های شخصی‌سازی‌شده، توصیه‌هایی بر اساس مکان‌هایی که بازدید کرده‌اید، کمک به پیدا کردن تلفنتان در صورت گم شدن، به‌روزرسانی‌های ترافیک و موارد مفید دیگر.

همچنین در این قسمت سابقه موقعیت مکانی شما ذخیره میشود. می‌توانید مکان‌هایی را که در آن‌ها بود در جدول زمانی گوگل مپ مشاهده کنید، و می‌توانید آن‌ها را ویرایش کنید یا سابقه موقعیت مکانی خود را حذف کنید.

تاریخچه موقعیت مکانی را روشن یا خاموش کنید

هر زمان که بخواهید می توانید سابقه موقعیت مکانی را برای حساب خود خاموش یا روشن کنید.

به بخش “Location History” در حساب گوگل خود بروید.

انتخاب کنید که آیا حساب یا دستگاه‌هایتان می‌توانند سابقه موقعیت مکانی را به گوگل گزارش دهند یا خیر.

حذف سابقه موقعیت مکانی

می‌توانید اطلاعات سابقه موقعیت مکانی خود را با Google Maps Timeline مدیریت و حذف کنید. شما می توانید انتخاب کنید که تمام تاریخچه یا فقط بخش هایی از آن حذف شود.

توجه: وقتی اطلاعات سابقه موقعیت مکانی را از خط زمان حذف می‌کنید، دیگر نمی‌توانید آن را ببینید.

لینک کوتاه : https://dekhalat.com/?p=39116

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.