طرح ویژه نظارت بر بازار کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان از دهم اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد.
با تصمیم اعضای کارگروه ستاد تنظیم بازار عرضه اقلام اساسی در ماه مبارک رمضان در دو سطح صورت خواهد گرفت و کالاهای اساسی مانند برنج، شکر، روغن و گوشت مرغ در این راستا با قیمتهای ترجیحی برای خانوارهای هدف اختصاص مییابد یا در فروشهای فوقالعاده عرضه خواهند شد.
طرح نظارت بر بازار ماه رمضان از ۱۰ اردیبهشت آغاز میشود و تا هفدهم خرداد ادامه مییابد.
پیشبینی شده است کارگروههای ستاد تنظیم بازار در هر استان با توجه به شرایط استان تحت مسئولیت خود نسبت به اتخاذ تصمیم برای برگزاری فروشهای فوقالعاده و همچنین نمایشگاههای طرح ضیافت اقدام کنند.
هرساله در آستانه ماه مبارک رمضان حداقل و حداکثر قیمت اقلام پرمصرف با هدف پیشگیری از رشد ناگهانی قیمتها ابلاغ میشود و بهاطلاع شهروندان میرسد.
طرح نظارت بر بازار ماه رمضان از ۱۰ اردیبهشت / اعلام سهمیه برنج، شکر، روغن، گوشت و مرغ استانها برای ماه رمضان
دبیر ستاد تنظیم بازار در خصوص تصمیمات اتخاذ شده برای تنظیم بازار ماه رمضان اظهار داشت: برای تنظیم بازار ماه رمضان سهمیه برنج، شکر، روغن، گوشت قرمز و گوشت مرغ را به همه استانها اعلام کردیم و با نظارت و عرضه بیشتر، اجازه نمیدهیم مشکلی برای مصرف کنندگان ایجاد شود.
وی ادامه داد: بالغ بر سی هزار تن برنج سهمیه ماه مبارک رمضان است که با تزریق آن به بازار قیمت این محصول تعدیل میشود.
قبادی افزود: برای کاهش قیمت خرما نیز مقرر شد تا با افزایش عرضه این محصول به بازار و ایجاد غرفه توزیع مستقیم در میادین تره بار، قیمت این محصول کنترل شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر نرخ ارز نیمایی برای واردات گوشت بین ۸ تا ۹٫۵ هزار تومان و قیمت متوسط گوشت لاشه قرمز در سطح کشور ۸۷ هزار تومان است.
وی در رابطه با مرغ مازاد تولید کشور نیز اظهار داشت: برای رفع نگرانی تولید کنندگان مقرر شد شرکت پشتیبانی امور دام، مرغ مازاد تولید را از مرغداران خریداری کند و در زمانی که مازاد مصرف ایجاد شد این مرغها را به صورت یخ زده به بازار عرضه کند.
در ماه مبارک رمضان بر خلاف کشورهای مسلمان دیگه تنها کشوری که در آن تمامی اجناس گرانتر میشود ایران است.بله این است رسم مسلمانی