نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: رقیبِ من، ناکارآمدی و فساد و وضعیتی است که امروز مردم آن را نمیپسندند و از آن بهشدت گله دارند که ناامیدی را در جامعه رواج میدهد.
سید ابراهیم رئیسی عصر امروز در بدو ورود به محل مناظرات در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امام(ره) و شهدا به دنبال اجرای عدالت بودند، گفت: مبارزه با فقر، فساد و تبعیض. امروز موضوع مهم اجرای عدالت است. وی با اشاره به اینکه ایجاد یک تحول در حوزه اجرایی کشور بسیار ضروری است، افزود: مردم تغییر را میخواهند. وضع موجود موجب نگرانی و ناامیدی مردم است
سید ابراهیم رئیسی نامزد ریاست جمهوری هنگام ورود به سازمان صدا و سیما برای حضور در مناظره انتخاباتی، در جمع خبرنگاران ضمن تسلیت شهادت امام صادق(ع) و گرامیداشت بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: پرچمی که امام راحل(ره) برافراشت و شهدای ۱۵ خرداد نیز بهدنبال آن بودند، اجرای عدالت و مبارزه با فقر، فساد و تبعیض و اجرای عدالت در تمامی سطوح جامعه بود.
رئیسی:مردم خواستار تغییر هستند.
رئیسی افزود: امروز بعد از گذشته ۴۰ سال از انقلاب اسلامی، اجرای عدالت موضوعی مهم است و ایجاد تحول در کشور بهویژه در حوزهی مدیریت اجرایی کشور ضروری است. مردم خواستار تغییر هستند و وضع موجود موجب نگرانی دلسوزان انقلاب و مردم است و لازمهی تغییر وضع موجود نیز، حضورِ با معنای مردم در صحنه و تصمیم ملت است. مردم درخواست داشتند بنده بهعنوان طلبهای که سالها خدمتگزار هستم در این عرصه حضور یابم و من هم به این پیام لبیک گفتم؛ امیدوارم بهخوبی بتوانیم مأموریت بزرگی که بر عهده داریم را انجام بدهیم و مردم همیشه وظیفه خود را خوب شناخته و به آن عمل کرده و میکنند.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: هر کسی میتواند در عرصه انتخابات حاضر شود و وعده بدهد و سخن بگوید و همه محترم هستند ولی رقیبِ من، ناکارآمدی و فساد و وضعیتی است که امروز مردم آن را نمیپسندند و از آن بهشدت گله دارند که ناامیدی را در جامعه رواج میدهد. آنچه مردم در این مناظرهها خواهند دید، برنامه و کارنامهای است که بتواند اثبات کند که میتواند اجرایی باشد.
رئیسی در ادامه خاطر نشان کرد: مسئله و مسئلهشناسی در مناظره بیان میشود و مردم باید راهکارهایی که برای حل مسئله گفته میشود را ببینند تا چه کسی در این جایگاه میتواند مشکل و مسئله را حل کند؛ اینجا کارنامه و عملکردها گواهی میدهد که فرد صادق القول است. رئیسجمهور باید برای رئیسِ تمامِ جمهور باشد نه رئیسِ یک طیف، گروه و جناح خاص.