سید علیاکبر صفوی در خصوص آخرین اقدامات این کارگروه گفت: روز گذشته جلسهای برای مشورت و همفکری برای مدیریت بهتر با هیئت مدیره انجمن یادگیری الکترونیکی ایران برگزار کردیم. در این جلسه راهکارهای مختلف و ممکن برای مدیریت مباحث و چالشهای پیشروی بحث و بررسی شد.
حذف ترم تحصیلی دانشگاهها شایعه است
مسئول کارگروه آموزشهای الکترونیکی وزارت علوم در باره برنامه حذف ترم نیز افزود: حذف ترم شایعه است، در جلسه روز گذشته نیز نشستی با مسئولان دانشگاههای بزرگ داشتیم که همه گفتند ما درحال کار هستیم و کسی این موضوع را به زبان نیز نیاورد.
وی ادامه داد: اما میتوان به دانشجو اختیار دارد، به عنوان مثال یک کلاس ۳۰ دانشجو دارد ۵ نفر از دانشجویان اعلام میکنند که میخواهند حذف کنند، خب به آنها اختیار داده شود تا حذف ترم کنند.
صفوی یادآورشد: وزارت علوم این انعطاف پذیری را بدهد تا دانشجو بتواند واحدها را حذف کند. البته باز تاکید میکنم که تمام این موارد توصیه است و تا وزارت علوم بخشنامه نکند، اجرایی نمیشود.
وی ادامه داد: محدودیتهای قانونی در این رابطه وجود دارد، مثلاً دانشجو اگر زیر ۱۲ واحد داشته باشد ترم وی حذف میشود ولی ما میگوئیم این محدودیت را بردارید و بگوید اگر دانشجو به دلیل مشکلات و محدودیت مجبور شد از ۵ درس ۲ درس را حذف کند و تعداد واحدهای وی به ۸ واحد رسید، وزارت علوم وی را قبول کند و ترم وی را حذف نکند مهم این است که ما انعطاف پذیری به خرج دهیم تا عدالت اجتماعی را بتوانیم برقرار کنیم.
فعالیت دانشگاه ها از چه زمانی آغاز می شود؟
سیاست کلان عدم تعطیلی دانشگاهها است
صفوی افزود: سیاست دانشگاهها و سیاست کلان این است که دانشگاهها به هیچ وجه تعطیل نشوند، کسی دنبال تعطیلی دانشگاه نیست چون دانشجویان از تحصیل عقب میمانند ممکن است در این فضا یا ۱۰ درصد از دانشجویان شرایط و امکانات استفاده از آموزش مجازی را نداشته باشند ما که نمیتوانیم به خاطر آن ۱۰ درصد دروس را تعطیل کنیم، لذا ما ابزار را آماده میکنیم برای همه کارها، ۸۰ درصد دروس و بخشی از دروس عملی آزمایشگاهی را میتوان با تکنولوژی ارائه داد.