رئیس پلیس پایتخت از اجرای طرح برخورد با خانههای پلاک قرمز در محلات شوش، مولوی و هرندی خبرداد و گفت که ۲۷ خانه پلاک قرمز که به پاتوقی پنهان برای معتادان متجاهر بدل شده بود، شناسایی و پلمب شد.
حضور پلیس همچنان نیز ادامه خواهد داشت و همواره با مجرمان، مزاحمان نوامیس، موادفروشان و سارقان و … برخورد کرده و معتادان متجاهر را نیز جمعآوری کردهایم.
رئیس پلیس پایتخت یکی از معضلات این محلات را خانههای موسوم به پلاک قرمز اعلام کرد و گفت: با اقدامات انجام شده ازسوی پلیس اگرچه مردم دیگر حضور معتادان متجاهر در این محلهها را نمیبینند، اما شب هنگام یا گاهی اوقات این معتادان همچنان در این محلات تردد دارند که البته تردد آنها بسیار کم و انگشت شمار شده است.
این افراد به خانههای موسوم به پلاک قرمز که آنجا را پاتوقی برای مصرف موادمخدر کردهاند، میروند.
محمدیان ادامه داد: در همین راستا نیز برای نخستین بار طرحی را برای شناسایی و برخورد با خانههای پنهان و پلاک قرمز آغاز کردیم. خوشبختانه هماهنگی خوبی نیز میان پلیس و شهرداری ایجاد شد و همکاران من موفق شدند که ۲۷ خانه و ۴۰ مرکز نگهداری ضایعات را که معتادان در آن حضور داشته و به نوعی محل حضور پنهانی آنان بود، شناسایی و با حکم قضایی پلمب کنیم.
هشدار پلیس به مالکان خانههای رها شده در دروازه غار
وی با بیان اینکه ۱۴۰۰ نفر از اتباع خارجی که در این مراکز رفت و آمد داشتند، مورد شناسایی قرار گرفته و جمعآوری شدند، گفت: همچنین چند مرکز فسق و فجور هم شناسایی و پلمب شد. ما امیدواریم بتوانیم قسمت پنهان این ماجرا یعنی پلاک قرمزها را پاکسازی کنیم در همین راستا نیز به مالکان این خانهها هشدار میدهم که برای تعیین تکلیف املاک خود مراجعه کرده و آن را رها نکنند.
رئیس پلیس تهران ادامه داد: ما با همکاری شهرداری و … دور این خانهها را دیوارکشی و راههای ورود به آن را مسدود کردیم، همچنین انشعابات آنها را قطع کردیم تا به پاتوق خلافکاران تبدیل نشود. در خواست ما از قوه قضاییه و شهرداری تعیین تکلیف این مکانها یعنی خانههای پلاک قرمز است.
وی همچنین درباره شباهت برخی از افراد کارتن خواب به معتادان متجاهر نیز گفت: برخی از افراد معتاد نبوده و کارتن خواب هستند که به دلایلی مانند کهولت سن و … به معتادان شباهتهایی پیدا کرده و مردم با مشاهده آنان تصور میکنند که با فرد کارتن خواب مواجه شدهاند.