• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 20 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
25

مالیات و عوارض خودرو در سال ۹۹ چقدر است؟

  • کد خبر : 11555
  • 04 ژانویه 2020 - 12:01

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در نامه ای، مالیات و عوارض خودرو برای سال ۹۹ را تعیین کرد. امیدعلی پارسا رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در نامه ای، نحوه و میزان مالیات انواع خودرو‌های تولید داخل و وارداتی را برای اجرا ابلاغ کرد.

مالیات و عوارض خودرو سال ۹۹

در این نامه آمده است: در اجرای مواد ۴۲ و ۴۳ قانون مالیات ارزش افزوده، مصوب ۱۳۸۷ و ماده ۱۷ قانون مالیات‌های مستقیم، بهای فروش انواع خودرو‌های تولید داخل و مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی انواع خودرو‌های وارداتی که مبنای محاسبه مالیات و عوارض موضوع مواد ذکرشده و همچنین حق ثبت موضوع ماده ۱۲۳ اصلاحی قانون ثبت قرار می‌گیرد به شرح جداول ارسال می‌شود.

عوارض خودرو در بودجه 99

مالیات و عوارض خودرو سال ۹۹

۱- بهای فروش مبنای محاسبه مالیات نقل و انتقالات خودرو‌های تولید داخل

۲- مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی مبنای محاسبه نقل و انقال خورد‌های وارداتی

۳- بهای فروش مبنای محاسبه مالیات و عوارض شماره‌گذاری و عوارض سالیانه خودرو‌های تولید داخل

۴- مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی مبنای محاسبه مالیات و عوارض شماره‌گذاری و عوارض سالیانه خودرو‌های وارداتی با رعایت نکات ذیل (جهت اجرا در سال ۹۹ برای خودرو‌های تولید و مونتاژ داخل و سال ۲۰۲۰ میلادی برای خودرو‌های وارداتی) ارسال می‌شود.

الف) با توجه به تبصره یک ماده اصلاحی قانون ثبت، مبنای وصول حق ثبت در مورد انواع خودرو‌های سبک و سنگین اعم از سواری و غیرسواری تولید داخل یا وارداتی حسب مورد مأخذ محاسبه مالیات نقل و انتقال با درنظر گرفتن تقلیل مصرح در ماده ۴۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده خواهد بود.

ب) مالیات، عوارض و حق ثبت سایر انواع خودرو‌های خاص و خدماتی که لوازم و تجهیزاتی از قبیل: جرثقیل، بالابر، بنکر و میکسر بر روی آن‌ها نصب شده است، براساس بهای فروش و یا مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی تعیین شده برای خودرو‌های مربوط با توجه به نوع، تیپ، مدل و شاسی آن از ردیف‌های مندرج در جداول مذکور قابل محاسبه و وصول خواهد بود.

ج) در اجرای تبصره ۶ ماده ۴۲ قانون ذکر شده، قیمت فروش انواع خودرو‌های تولید با مونتاژ داخل و مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی انواع خودرو‌های وارداتی که حسب مورد، بعد از تاریخ مقرر در تبصره مذکور تولید و یا به کشور وارد می‌شوند، توسط دفتر فنی و مدیریت ریسک مالیاتی این سازمان اعلام می‌شود.

لینک کوتاه : https://dekhalat.com/?p=11555

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.