اگر جزء افرادی هستید که ناچارید به مسافرت بروید، ادامه این مطلب را از دست ندهید تا با راههای پیشگیری از کرونا در سفر آشنا شوید.
جدا از این روزهای پرمسافرت که مردم بدون توجه به ویروس کرونا راهی مسافرت میشوند، این سوال برای برخی از مردم پیش میآید که اگر مجبور شدند به سفر بروند، چه نکاتی را باید رعایت کنند تا به ویروس کرونا مبتلا نشوند؟ اگر شما هم جزء افرادی هستید که ناچارید به مسافرت بروید، ادامه این مطلب را از دست ندهید تا با راههای پیشگیری از کرونا در سفر آشنا شوید.
همانطور که بارها از رسانهها شنیدهاید، سازمان بهداشت جهانی همواره تاکید میکند که از اجتماعات و رفتن به سفرهای غیرضروری خودداری کنید. چراکه رفتن به اجتماعات و سفرهای غیرضروری، نه تنها موجب میشود که سلامت خود شما به خطر بیافتد بلکه موجب میشود، سلامت کل جامعه به خطر بیافتد.
جدا از تمامی توصیههای سازمان بهداشت جهانی در رابطه با کرونا، اخلاق شهروندی حکم میکند که برای جلوگیری از به خطر افتادن سلامت خود و جامعه از رفتن به اجتماعات و سفرهایی که ضرورت ندارند خودداری کنیم. ( اما کو گوش بدهکار؟ ) منتهی اگر مجبور باشید به سفری ضروری بروید که اهمیت آن فراتر از تفریح و سرگرمی باشد، باید نکاتی را رعایت کنید تا از ابتلا به ویروس کرونا جلوگیری کنید. از اینرو تصمیم داریم در ادامه شما را با راههای پیشگیری از کرونا در سفر آشنا کنیم.
قبل از بستن باروبندیل سفر این سوالات را از خودتان بپرسید
-
آیا وضعیت مقصد مسافرت شما از نظر انتشار ویروس کرونا، قرمز است؟
اولین و مهمترین مسئلهای که باید برای پیشگیری از کرونا در سفر ، آن را جدی بگیرید، این است که وضعیت شهر یا کشوری که مقصد مسافرتتان است را از نظر میزان انتشار ویروس کرونا بررسی کنید. اگر مقصد مسافرت شما از نظر انتشار ویروس کرونا، در وضعیت قرمز قرار دارد، بهتر است اگر امکانش وجود دارد از مسافرت به آن شهر یا کشور صرف نظر کنید. چراکه مسافرت به شهر یا کشوری که از نظر انتشار ویروس کرونا در وضعیت قرمز قرار دارد علاوهبر اینکه موجب میشود، امکان ابتلای شما به ویروس کرونا افزایش پیدا کند، موجب میشود که شهر خودتان زمانی که از سفر بازمیگردید نیز بیشتر آلوده شده و همچنان عمر این ویروس در کشورمان افزایش پیدا کند.
-
آیا با فردی زندگی میکنید که مستعد ابتلا به ویروس کرونا است؟
اگر با فرد یا افرادی مانند پدر و مادرتان زندگی میکنید که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است یا بیماری پیشزمینهای دارند، باید بیشتر از همه به رعایت نکات پیشگیری از کرونا در سفر اهمیت دهید. چراکه ممکن است بعد از بازگشت از سفر متوجه شوید به ویروس کرونا مبتلا شدهاید و علاوهبراین به افراد خانواده خود نیز این ویروس را انتقال دادهاید. حتی اگر بعد از بازگشت از سفر، هیچ علائمی نداشته باشید ممکن است ناقل باشید و افراد خانواده خود را به این ویروس آلوده کنید.
-
وضعیت سیستم ایمنی بدنتان چطور است؟
یکی دیگر از مواردی که باید قبل از سفر رفتن در این روزهای کرونایی، اهمیت ویژهای برای آن قائل باشید، وضعیت سیستم ایمنی بدن شما است. اگر بیماری پیشزمینهای دارید یا اگر مسن هستید، به این معناست که سیستم ایمنی بدن شما ضعیف است و رفتن به مسافرت میتواند تهدید بزرگی برای شما باشد.
-
آیا مقصد مسافرت شما دارای محدودیتهای خاصی برای مسافران است؟
همانطور که میدانید برخی از دولتها قوانین خاصی را مانند: بستن برخی از مسیرهای ورودی به شهرهایی که از نظر انتشار ویروس کرونا دارای وضعیت قرمز است، وضع کردهاند تا مسافران نتوانند وارد آن شهرها شده و به افزایش طول عمر ویروس کرونا کمک کنند. البته در کشور ما خبری از چنین قوانین سختگیرانهای نیست! با این وجود اگر قصد دارید به کشور دیگری سفر کنید بهتر
برای پیشگیری از کرونا در سفر این نکات را فراموش نکنید
- در محیطهای عمومی به ویژه در فرودگاه، حتماً از ماسک استفاده کنید تا دهان و بینی شما از ورود ویروس مصون بماند.
- جهت رفتن به مسافرتهای ضروری، بهتر است حتماً به صورت فردی سفر کنید نه به صورت گروهی یا خانوادگی.
- در طول سفر خود فاصله ۲ متری از دیگران را رعایت کنید تا از ابتلا به ویروس کرونا مصون بمانید.
- دستان خود را با مدام تا ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشوئید یا اینکه آنها را به الکل ۶۰ درصد به بالا آغشته کنید.
- از افراد مشکوک به ویروس کرونا دوری کنید و هرگز به دیدن و ملاقات آنها نروید.
- هرگز چشم، دهان و بینی خود را لمس نکنید.
- هنگام عطسه یا سرفه حتماً صورت خود را بپوشانید.