سیستم خودکار ردیابی اجرام آسمانی سازمان فضایی ناسا سیارک ۴۱۰۰ متری که در اردیبهشت ۹۸ به ما نزدیک میشود را شناسایی کرده است. کارشناسان ناسا گفتهاند که در تاریخ ۲۹ آوریل ۲۰۲۰، معادل ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، جرم آسمانی مورد نظر که با سرعت ۸٫۷ کیلومتر بر ثانیه به سمت سیاره زمین در حرکت است، به نزدیکترین فاصله خود با ما میرسد.
احتمال برخورد شهاب سنگ با زمین
ابعاد این سیارک ۱٫۵ تا ۴٫۱ کیلومتر است
ناسا تخمین زده که ابعاد این سیارک که با نام “۱۹۹۸ OR2” شناخته میشود، چیزی بین ۱٫۵ تا ۴٫۱ کیلومتر است. مسیر حرکت این جرم آسمانی برای اولین بار در سال ۱۹۸۷ و در هنگام عبور از نزدیکی خورشید مشخص شد و گفته شده که این شهاب سنگ مدتها پیش به عنوان یک جرم نزدیک زمین (NEO) دستهبندی شده است.
با توجه به احتمال ۱ به ۵۰ هزار مطرح شده، شانس این اتفاق فوقالعاده پایین بوده و میتوان گفت که جواب منفی است؛ گفته شده که در نزدیکترین حالت فاصله سیارک مورد نظر با ما ۰٫۰۴۲۰۵ واحد نجومی، معادل ۶٫۲۹ میلیون کیلومتر خواهد بود. این فاصله حدودا ۱۶ برابر فاصله ما با ماه است و به نظر میرسد که در میان بحران جهانی ویروس کرونا و هزاران مشکلی که همهروزه جان انسانها را در سراسر جهان به خطر میاندازند، احتمال این برخورد در آوریل آینده نباید برای ما نگرانی خاصی ایجاد کند.