• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 21 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
11

خبر خوش برای بورس بازان قدیمی

  • کد خبر : 36399
  • 16 جولای 2021 - 10:08

احسان رضاپور کارشناس بازار سرمایه گفت: سهامداران با مراجعه به شرکت سپرده گذاری مرکزی می‌توانند، از وضعیت مانده دارایی‌ها و تعداد سهامشان آگاه شوند.

او بیان کرد: کسانی که برگه قدیمی سهام شرکت های بورسی را دارند با مراجعه به شرکت سپرده گذاری مرکزی می توانند، از وضعیت مانده دارایی ها و همچنان تعداد سهام شان آگاه شوند.

خبر خوش برای بورس بازان قدیمی و

معاملات سهام توسط کارگزاران

همچنین: سهامداران از طریق کارگزاری که با آن کار می‌کنند درخواست کارگزار ناظر می‌دهند و سهامداران در آن کارگزاری که به عنوان ناظر انتخاب کردند می توانند، معاملات سهام شان را انجام می دهند.

وی عنوان کرد: دارندگان برگه های قدیمی سهام می توانند وضعیت سهام خود را از شرکت هایی که سهامشان را دارند، پیگیری کنند، اما یک روش راحت تری نیز وجود دارد، به این صورت که سهامداران از طریق خرید ۵۰۰ سهم شرکت، که مقدار حداقلی برای انجام معامله است، می توانند کل موجودی سهامشان را به کارگزاری که در دسترس شان است منتقل کنند.

این کارشناس گفت: با استفاده از روش بالا سهامداران از این که چند سهام در دارایی شان است مطلع می‌شوند و در سامانه معاملاتی کارگزاری شان به نمایش در می آید بنابراین سهامداران می‌توانند نسبت به فروختن یا هر عمل دیگری که قصد آن را دارند اقدام کنند.

در صورت مفقود شدن برگه سهام

وی در پاسخ به این پرسش که اگر این برگه سهام مفقود شود سهامدار باید چه کند؟ بیان کرد: سوابق برنامه سهامداری افراد در لیست سهامداری شرکت موجود است و شرکت سپرده گذاری مرکزی و تسویه وجوه هم نسبت به نگهداری وضعیت سهامداری شرکت ها اقدام می کند. افرادی که در سامانه سجام عضو باشند و دسترسی به سامانه یکپارچه سپرده گذاری مرکزی تسویه وجوه داشته باشند می‌توانند از طریق آن درگاه یکپارچه نسبت به وضعیت سهامشان اطلاع پیدا کنند.

برگ سهام قدیمی

رضاپور در رابطه با تعداد برگ سهام های قدیمی در حال حاضر گفت: تعداد افرادی که برگ سهام قدیمی دارند بسیار کم شده است، اخیراً بنا به درخواست مشتری آن برگه برایشان صادر می شود و افراد محدودی در حال حاضر هستند که برگه‌ سهام قدیمی داشته باشند ولی این افراد نباید نگران باشند، چون سوابق سهامداری آن ها در سامانه سهامداری شرکت تسویه وجوه وجود دارد از این بابت نباید نگرانی داشته باشند و فقط باید به انتخاب کارگزار و دریافت مانده سهام اقدام کنند.

وی در پایان گفت: اگر در این زمان به سهام سودی تعلق گرفته باشد و در افزایش سرمایه های شرکت صرف نشده باشد، آن منابع موجود است و سهامدار زمانی که به شرکت درخواست دهد به حسابی که مشتریان معرفی می‌کند واریز می شود.

لینک کوتاه : https://dekhalat.com/?p=36399

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.