اجرای حکم آرمان عبدالعالی، برای سومین بار آن هم در شب اجرای حکم به تعویق افتاد.
او حدودا ۱۰ روز است لحظات مرگ آور را در سوییت انفرادی تحمل می کند.
دلیل اجرا نشدن حکم قصاص صبح امروز آرمان
دلیل اجرا نشدن حکم قصاص ، مهیا نیودن شرایط و تشریفات قانونی برای هر ۵ متهمی بود که قرار بود همراه آرمان پای چوبه دار بروند.
روز قبل از اعدام اولیای دم پرونده به وساطت و پادرمیانی عادل فردوسی پور هم جواب منفی دادند و اصرار بر اجرای حکم قصاص آرمان دارند.
فردوسی پور با مادر غزاله صحبت و از او خواست از قصاص آرمان بگذرد و زندگی را به این جوان ببخشد. او در این دیدار چندین دقیقه با مادر غزاله صحبت کرد و درخواست خود را مطرح و ابراز امیدواری کرد قبل از اجرای حکم و قصاص آرمان، این جوان بخشیده شود.
اما با وجود اینکه فردوسی پور به عنوان یک چهره محبوب و دوستداشتنی تنها کسی نبود که برای همدردی با خانواده غزاله پیش قدم شده بود اما آنها باز هم اصرار به اجرای حکم قصاص آرمان دارند.
ماجرای آرمان و غزاله
رسیدگی به پرونده قضایی، با اعلام مفقودی غزاله از سوی خانواده اش آغاز شد. این در حالی بود که ماموران پلیس با مظنون شدن به آرمان وی را بازداشت کردند.
آرمان گفت:”مدتی بود به غزاله علاقه داشتم. روز حادثه غزاله مقابل خانه مان آمد.با هم بحثمان شد و او را هول دادم.زمین خورد و از سرش خون آمد و … یکدفعه متوجه شدم که دیگر نفس نمی کشد. از ترس، غزاله را داخل یک چمدان گذاشتم و در سطل زباله شهرداری انداختم.”
دوربین های مدار بسته اطراف منزل آرمان، لحظه خروج او با چمدان را ضبط کرده بودند اما هرگز اثری از جسد غزاله پیدا نشد.
آرمان بعد از اینکه پای میز محاکمه رفت گفت: اعترافات اولیه من تحت فشار بود.آن روز غزاله موقع خارج شدن از خانه مان در پله ها زمین خورد. من با دیدن خون در راه پله شوکه شدم و از ترس اینکه راز ورود او به خانه مان فاش شود، غزاله را در چمدان گذاشتم و به سطل زباله انداختم.”
دادگاه بعد از شنیدن اظهارات آرمان، بنا بر ادله موجود وی را به قصاص محکوم کرد و حکم صادر شده به مرحله اجرا درآمد.
اما در لحظه اجرای حکم، پدر و مادر غزاله به عنوان اولیای دم، به آرمان مهلتی یک ماهه دادند.
با دادخواست اعاده دادرسی از سوی متهم، وی بار دیگر پای میز محاکمه رفت و این بار هم در دفاع از خود گفت که عامل قتل غزاله نیست.
با رسیدگی به پرونده، قضات دادگاه بار دیگر آرمان را به قصاص محکوم کردند. حکم صادر شده در دیوانعالی کشور مهر تائید خورد و در مرحله اجرا قرار گرفت.