اگر بخاطر داشته باشید طرح رونق بازار هنر از سال گذشته کلید خورد. براساس ادامه سیاستهای این طرح، امسال ۳۳ گالری با ۳۳۵ اثر در جشنواره هنرهای تجسمی فجر ۹۸ حضور پیدا میکنند. جالب است بدانید در سالی که گذشت گروهی انتخابی در زمینه کمیت و کیفیت فعالیت گالریهای کشور، تحقیق و بررسیهایی انجام دادهاند که درواقع بخش چارسوی هنر، نتیجه این بررسیها و نمایشگاههای سالیانه گالریها است.
گالریهای تهران و شهرستانها میهمان جشنواره هنرهای تجسمی فجر ۹۸
جشنواره هنرهای تجسمی فجر ۹۸، آثار گالریهای تهران و شهرستانها را به دو صورت به نمایش میگذارد به گونهای که برخی از آثار در غرفههای گالریها نمایش داده میشوند و برخی دیگر از آثار به صورت یک نمایشگاه واحد در کنار یکدیگر به نمایش درمیآیند. در حالت دوم، تمامی آثار بدون ذکر نام گالری در کنار یکدیگر چیدمان میشوند از اینرو دو طبقه از موسسه فرهنگی هنری صبا برای دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در نظر گرفته شده است. درضمن بخش چارسوی هنر در قالب ۱۶ غرفه و ۲۲ اکسپو برگزار خواهد شد به گونهای که ۲۱۰ اثر در غرفهها و ۱۲۵ اثر در بخش اکسپو به نمایش در میآیند.
نگارخانههای چارسوی هنر ۹۸ به ترتیب حروف الفبا
آریانا (تهران)
آس (تهران)
آگ (تهران)
آسوریک (مازندران/سلمانشهر)
آویسنیت (یزد)
اثر (تهران)
احسان (تهران)
اسپیناس (تهران)
ایده (تهران)
باروک (تهران)
ترانه باران (تهران) و تِم (تهران)
ثالث (تهران)
جاوید (تهران)
دستان (تهران) و دیبا (اصفهان)
راضی (یزد) و رنگ و ترنگ (مازندران/تنکابن)
ژینوس (تهران)
شَلمان (تهران)، شَمیده (تهران)، شیرین (تهران) و شیث (تهران)
عکاسان جوان (تهران)
گویا (تهران)
لاجوردی (تهران)
محسن (تهران)، مژده (تهران) و ملک (تهران)
نقش و خط (تهران)
هفت آینه (مازندران/ساری)
هگمتانه (همدان)
هونره (اصفهان)
جشنواره هنرهای تجسمی فجر ۹۸ از تاریخ ۲۹ بهمن تا ۵ اسفند در فرهنگستان هنر (موسسه صبا)، منتظر حضور گرم شما هنر دوستان عزیز است.