رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا زدن ماسک در حوزههای امتحانی اجباری است؟ گفت: بله، استفاده از ماسک در جلسات امتحانات نهایی الزامی است و در هر حوزه امتحان نهایی تعدادی ماسک تهیه شده که در اختیار کسانی که به هردلیلی ماسک به همراه ندارند قرار میگیرد.
خسرو ساکی با اشاره به آغاز امتحانات نهایی از روز شنبه هفدهم خردادماه، به ارائه توضیحاتی درباره رعایت بهداشت در حوزههای امتحانی پرداخت و اظهار کرد: با هدف حفظ بهداشت، سلامت و آرامش دانش آموزان و همچنین صحت و امنیت امتحانات علاوه بر برنامههای معمول نکاتی را در ستادهای امتحانات و شوراهای آموزش و پرورش مطرح و مدنظر قرار دادیم که از جمله آنها میتوان به تمهید مقدماتی چون اخذ مجوز برگزاری امتحانات و دریافت پروتکلهای بهداشتی که به همه حوزههای اجرا ابلاغ شد، اشاره کرد.
چگونگی نظارت بر امتحانات نهایی دانش آموزان
ساکی درباره چگونگی نظارت مراقبان بهداشتی بر نحوه رعایت شیوه نامهها اظهار کرد:با وجود کمبود ۶۰۰۰ مربی بهداشت، تیمهای نظارتی از قبل پیش بینی شدهاند که یکی از این گروهها مراقبین بهداشت هستند که در مبادی ورودی حوزههای امتحانی با استفاده از تب سنج و سایر تکنیکها سلامت دانش آموزان را کنترل و به جدا سازی موارد مشکوک می پردازند.
وی ادامه داد: در صورت لزوم دانش آموزان مشکوک به بیماری به اتاقهای ایزوله منتقل و برای شرکت در امتحان بعدی به پزشک ارجاع میشوند.
نحوه توزیع و تصحیح اوراق
خسرو ساکی می گوید: با توجه به امکان انتقال بیماری از طریق برگه های امتحانی ترتیبی را اتخاذ کردیم و برگههای امتحانی شخصی سازی شدهاند و حتی حضور و غیاب شخصی شده و برگه هر دانش آموز روی میز خودش قرار گرفته و توسط خودش تکمیل میشود.
وی افزود: بعد از اتمام امتحان و جمع آوری اوراق، تا مدتی که ویروس حیات خود را از دست میدهد، اوراق نگه داری میشود و بعد در اختیار مصححان قرار میگیرد.به منظور پیشگیری از ازدحام در مبادی ورودی و خروجی سالنها، دانش آموزان را به دو گروه تقسیم کردیم که فاصله گذاری رعایت شود و فاصله بین صندلیها نیز رعایت میشود.