• امروز : یکشنبه - ۵ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 25 - شعبان - 1446
  • برابر با : Sunday - 23 February - 2025
1

بهترین گوشی های تاشو؛ از زد فلیپ ۶ تا وان پلاس اوپن

  • کد خبر : 57388
  • 23 فوریه 2025 - 16:51

گوشی‌های تاشو در سال‌های اخیر رفته‌رفته جایگاه خود را در بازار پیدا کرده‌اند؛ اما فهرست بهترین گوشی های تاشو بازار شامل چه مدل‌هایی می‌شود؟

بهترین گوشی های تاشو

بهترین گوشی های تاشو

به نقل از پایگاه خبری دخالت بعد از گذشت چند سال از معرفی اولین گوشی‌های هوشمند با نمایشگر تاشدنی، حالا بیشتر از هر وقت دیگر، شاهد تنوع محصولات و حضور برندهای مختلف در این بازار هستیم. گوشی‌های تاشدنی می‌توانند ابزارهای بسیار خوبی برای چندوظیفگی (مالتی‌تسکینگ) باشند و برای کسانی که علاوه بر خرید گوشی در فکر خرید تبلت نیز هستند، گزینه‌های جذابی به‌حساب می‌آیند.

البته که فرم‌فکتور گوشی‌های تاشدنی، چیز جدیدی در دنیای فناوری نیست و ایده‌ی آن به سال‌ها قبل باز می‌گردد. در گذشته، نمایشگر و صفحه‌کلید گوشی‌های تاشدنی از طریق لولا به‌هم وصل می‌شدند و می‌شد گوشی را از این لولا، تا کرد. حالا گوشی‌های تاشدنی هوشمند، از روی نمایشگر تا می‌شوند، یعنی لولای آن‌ها زیر نمایشگر قرار می‌گیرد.

نکات ضروری پیش‌ از خرید گوشی تاشدنی

نخستین مسئله، قیمت و بودجه‌ای است که برای خرید گوشی در نظر گرفته‌اید. میزان بودجه اولویت‌های بعدی را تعریف می‌کند. مرحله‌ی دوم در خرید گوشی تاشدنی این است که از بین دو فرم‌فکتور گوشی تاشدنی با توجه به نیازتان یک مورد را انتخاب کنید: آیا گوشی تاشدنی‌ای با فرم‌فکتور صدفی (مانند گوشی گلکسی Z Flip) می‌خواهید یا ترجیح می‌دهید سراغ نمونه‌هایی با فرم‌فکتور کتابی (مانند سامسونگ گلکسی Z Fold) بروید.

نکته‌ی بعدی‌ای که باید در نظر داشته باشید، ضخامت گوشی تاشدنی است. ضخامت گوشی باید به‌اندازه‌ای باشد که موقع حمل‌ونقل و در حین کار با آن دچار مشکل نشوید. این نوع گوشی‌ها، در حالت تاشده ضخامت بیشتری نسبت به حالت عادی پیدا می‌کنند که شاید برایتان اذیت‌کننده باشد. برخی از شرکت‌های تولیدکننده، توجه ویژه‌ای به ضخامت گوشی‌های تاشدنی دارند که باعث جذابیت بصری و کاربری بیشتر آن‌ها می‌شود.

مقاومت کمتری نسبت به گوشی‌های معمولی

به‌عنوان نکته‌ی بعدی باید توجه داشته باشید که گوشی‌های تاشدنی، به‌خاطر تکنولوژی نمایشگر تاشونده، مقاومت کمتری نسبت به گوشی‌های هوشمند معمولی دارند و ممکن است سریع‌تر آسیب ببینند، گردوغبار یا قطرات ریز وارد لولای آن‌ها شود یا نمایشگر داخلی آن‌ها بر اثر تعدد باز و بسته شدن، دچار آسیب شود. بنابراین پیش‌ از خرید، حتماً باید به مقاومت دستگاه و دوام آن توجه ویژه داشته باشید و پس از خرید دستگاه نیز در نگه‌داری آن دقت کنید.

در حال حاضر، خواه ناخواه، ذات گوشی‌های تاشدنی به‌دلیل ساختاری که دارند، با مقاومت و دوام بالا در تضاد است. برای مثال، گوشی تاشوی هوآوی Mate XT Ultimate با سه نمایشگر در تست‌های مقاومت به‌عنوان شکننده‌ترین و آسیب‌پذیرترین گوشی شناخته شد. حتی گوگل پیکسل ۹ پرو فولد، جدیدترین تلاش گوگل در ساخت گوشی تاشو، در تست‌های مقاومت عملکرد ناامیدکننده‌ای داشت.

بهترین گوشی های تاشو در بازار ایران

گلکسی زد فولد ۵ سامسونگ

به‌لطف طراحی جدید موسوم به Flex Hinge، تاشدنی نسل پنجم سامسونگ دیگر در حالت بسته، از شکاف بین دو نیمه‌ی دستگاه رنج نمی‌برد و همان‌طور که در بررسی گلکسی زد فولد ۵ هم اشاره کرده‌ایم، این موضوع را باید بزرگ‌ترین تصمیم سامسونگ در بخش طراحی به‌حساب بیاوریم. فولد ۵ از نسل‌های قبل سبک‌تر شده است و حالا حدودا ۲۵۳ گرم وزن دارد. البته همچنان ۱۳ گرم از آیفون ۱۴ پرو مکس سنگین‌تر به‌حساب می‌آید.

با اینکه هنوز هم صفحه نمایش داخلی زد فولد ۵ در برابر خط و خش مقاومت پایینی دارد و خط تا در آن به وضوح دیده می‌شود، در پنل‌های شیشه‌ای پشت گوشی شاهد استفاده از گوریلا گلس ویکتوس ۲ هستیم که به گفته‌ی سامسونگ، مقاومت بسیار بالایی را در برابر سقوط فراهم می‌کند. حاشیه‌های صفحه نمایش داخلی هم بسیار باریک‌تر شده‌اند. همانند زد فولد ۴، نسل جدید نیز از S Pen سامسونگ پشتیبانی می‌کند تا نزدیک‌ترین تجربه به تبلت را برای کاربران به‌ارمغان بیاورد.

گلکسی زد فولد ۶ سامسونگ

گلکسی زد فولد ۶ با پیشرفت‌های میلی‌متری اما جذاب، طراحی بهتری نسبت به نسل قبلی خود دارد و در دست حس بهتری القا می‌کند. وزن گوشی نسبت به زد فولد ۵، حدود ۱۴ گرم سبک‌تر و در حالت بسته ۱٫۳ میلی‌متر باریک‌تر شده است. زبان طراحی و صفحه‌نمایش تختِ تاشدنی جدید سامسونگ، ما را یاد پرچمدار فعلی کره‌ای‌ها یعنی S24 اولترا می‌اندازد. زد فولد ۶ تنها با ۷ گرم وزن بیشتر نسبت به S24 اولترا و وزن نهایی ۲۳۹ گرمی، بسیار خوش‌دست است.

نمایشگر اصلی ۷٫۶ اینچی زد فولد ۶ با وضوح ۲۱۶۰ × ۱۸۵۶ پیکسل و نرخ نوسازی تطبیقی بین یک تا ۱۲۰ هرتز، تفاوت چندانی با نسل قبل ندارد و با نسبت‌تصویر ۲۰٫۹:۱۸ در حالت باز، تقریبا مربعی به‌نظر می‌رسد؛ زد فولد ۶ باوجود کاهش جزئی فرورفتگی میانه‌ی نمایشگر، باز هم هنگام اسکرول کردن در صفحات حس ناخوشایندی القا می‌کند. نمایشگر خارجی ۶٫۳ اینچی نیز با وضوح ۲۳۷۶ × ۹۶۸ کمی از نسبت‌تصویر کشیده‌ی ۲۳٫۱:۹ فاصله گرفته و مثل قبل از پنل اولد با نرخ نوسازی تطبیقی ۱۲۰ هرتز بهره می‌برد. روشنایی هر دو نمایشگر به ۲۶۰۰ نیت می‌رسد که در این زمینه چیزی از S24 اولترا کم ندارد.

آنر مجیک V2

آنر مجیک V2 از لحاظ ظاهری، بسیار نازک و سبک طراحی شده است و یکی از باریک‌ترین گوشی‌های تاشوی موجود در بازار به شمار می‌رود. با وزن حدود ۲۳۱ گرم و ضخامت کم (حدود ۱۰ میلی‌متر در حالت بسته)، در دست گرفتن و حمل گوشی آنر بسیار آسان است، هرچند که چنین طراحی باریک و سبکی ممکن است استحکام دستگاه را به چالش بکشد و مقاومت آن در برابر سقوط را کم‌تر از گوشی‌های ضخیم‌تر کند.

صفحه‌نمایش آنر مجیک V2 یکی از مهم‌ترین بخش‌های آن است. این گوشی از نمایشگر اصلی بزرگ ۷٫۹۲ اینچی OLED در حالت باز و نمایشگر کاور ۶٫۴۳ اینچی در حالت بسته بهره می‌برد که هر دو با کیفیت تصویر بالا، تجربه‌ای بی‌نظیر برای تماشای ویدیوها و بازی‌های گرافیکی فراهم می‌کنند. نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی نمایشگر باعث می‌شود که کار با رابط کاربری و اجرای اپلیکیشن‌ها بسیار روان باشد. البته با وجود چنین ویژگی‌های مثبتی، همچنان برخی کاربران ممکن است در مورد کیفیت نمایشگر در محیط‌های بسیار روشن یا دوام طولانی‌مدت صفحه‌نمایش تاشو سوال‌هایی داشته باشند، به‌ویژه که فناوری‌های تاشو هنوز به پختگی کامل نرسیده‌اند.

لینک کوتاه : https://dekhalat.com/?p=57388

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.